Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.

Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjeni širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje s priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!

 
Podprite naše delo z donacijo. Odprlo se vam bo novo okno, kjer lahko nakažete poljubno vsoto in nam tako pomagate pri nadalnjem razvoju. Hvaležni vam bomo za vsak evro!
 
Primeri naših vsebin:
    Računalniški vodič (Prikaz datuma iz EMŠO v Excelu)
    Učenje jezikov (Spoznavanje v italijanskem jeziku)
    Kulinarični recept (Prekmurska gibanica)
    Naredi sam (Žar na oglje)
    Članek (Ni sramota obogateti, sramota je umreti bogat)
    Preverjanje znanja (Sklanjanje besede dno v dvojini)
    Forumska tema (Adobe razloži, kako so obdelane vesoljske fotografije)
Zmaga.com je na spletnem trgu prisotna od leta 2006 naprej, povprečna obiskanost strani se giblje med 50.000 in 90.000 obiskovalci mesečno, obiskujejo nas vse generacije, od mladih do seniorjev, dobro tretjino pa predstavljajo obiskovalke. Objavljenih je 6.591 učnih vsebin, katere se redno dodajajo vsak dan. Na sliki spodaj si lahko v grafični obliki pogledate statistiko, katero vodimo od samega začetka delovanja spletne strani.
 
 
Avtorja spletne strani Zmaga.com:
 
   
Dejan Nikitovič
 
Sergej Eržen
 
       
 
 
Statistika
 
 
Objavljena statistika velja za celotno obdobje delovanja spletne strani Zmaga.com in se redno posodablja, saj je na spletni strani vsak dan vedno nekaj novega:
 
Število vseh učnih vsebin: 6.591
Število računaliških vodičev: 3.305
Število kategorij spoznavanja jezikov: 124
Število kulinaričnih receptov: 175
Število vodičev za domača opravila: 166
Število poučnih člankov: 204
Število uredniških izborov: 1.657
Število uporabnih povezav: 734
Število objavljenih preverjanj znanj: 226
Število vseh izpolnjenih vprašalnikov: 111.830
Število vseh objavljenih tem na forumu: 18.924
Število različnih objavljenih objav na forumu: 103.448
Število registriranih uporabnikov: 10.029
Število uporabnikov, ki so prispevali učne vsebine: 199
 
  Oglaševanje na Zmaga.com
Prenesite PDF brošuro za oglaševanje na največji spletni strani tako po obiskanosti kot po številu vsebin za učenje v Sloveniji.

Prenos PDF brošure
 
  Kontaktirajte nas
V primeru vprašanj o naši organizaciji, tehničnih problemih ali morebitnemu sodelovanju z nami, nam pišite sporočilo na spodnji e-poštni naslov.

info@zmaga.com
 
  Prosimo vas, da vprašanja, katera lahko delite z ostalimi, postavljate na forum. Na tak način bomo pomagali vsem, ki se soočajo s podobnimi težavami, kot je vaša.
 
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!