Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Nastavitvi na iPhone za uporabnike Windows

  Če ste uporabnik namiznega operacijskega sistema Microsoft Windows in bi radi pregledovali posnetke, ki ste jih ustvarili z iPhone, potem priporočamo naslednji nastavitvi.
 
 
1
 
 

Tapnite na Settings.

 
 
2
 
 

V nastavitvah tapnite na Camera.

 
 
3
 
 

Nato na Formats.

 
 
4
 
 

V polju Camera Capture označite Most Compatible.

Heigh Eficiency nastavitev ustvarja fotografije v formatu HEIF, k isicer ustvarja malo boljšio kvaliteto kot JPEG in porabi manj prostora, vendar pa ga veliko naprav ali predvajalnikov še ne podpira najbolje.

 
 
5
 
 

Vrnite se na osnovno stran nastavitev in izberite tokrat Camera.

 
 
6
 
 

V polju Transfer to Mac or PC označite Keep Originals.

Ta nastavitev pride prav, ko vam med kopiranjem datotek v okolju Windows prikaže napako "The device is unreachable".

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!