Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Fotografije v ohranjevalniku zaslona

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  če želite nastaviti vaš ohranjevalnik zaslona tako, da vam prikazuje vaše poljubne fotografije, je to prava lekcija za vas.
 
 
1
 
 
Kliknite na gumb Start ...
 
 
2
 
 
... in nato izberite Nadzorna plošča.
 
 
3
 
 
V novem oknu kliknite na Videz in prilagajanje.
 
 
4
 
 
Prikažejo se nastavitve za videz okolja Windows.

Kliknite na Spreminjanje ohranjevalnika zaslona.
 
 
 
 
 
5
 
 
Odpre se okno z nastavitvami ohranjevalnika zaslona.

Do tega okna lahko pridete tudi tako, da na vaše namizje kliknete z desnim miškinim gumbom in izberete Prilagodi (in nato v novem oknu Ohranjevalnik zaslona).

Potem pa preko izbirnika določite Fotografije (glej sliko).
 
 
6
 
 
Potem pa poleg izbirnika kliknite na gumb Nastavitve ...
 
 
7
 
 
V novem oknu nastavite Hitrost diaprojekcije na poljubno hitrost in označite Naključen prikaz slik, če želite, da fotografije prikazujejo naključno.
 
 
8
 
 
Kliknite nato na gumb Prebrskaj ...
 
 
9
 
 
V okno z raziskovalcem označite mapo, kjer imate shranjene fotografije, ki jih želite prikazovati v ohranjevalniku zaslona.

Kliknite na gumb V redu.
 
 
10
 
 
Kliknite na gumb Shrani.
 
 
11
 
 
V oknu z nastavitvami za ohranjevalnik zaslona kliknite na gumb Predogled, da si ogledate nastavljene fotografije in na to na gumb V redu, da jih tudi potrdite.
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!