Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Oddaljeno nalaganje Android Play aplikacij

  Spletna verzija zbirke aplikacij Android Play Trgovina nam omogoča, da na telefon namestimo nove aplikacije kar preko spletnega brskalnika
 
 
1
 
 

Najprej v spletnem brskalniku odpremo spletno stran:

https://play.google.com

 
 
2
 
 

Da bomo lahko na telefon naložili aplikacije, se moramo najprej prijaviti z Google računom, s katerim je bil vaš Android telefon registriran.

Zato zgoraj desno kliknemo Sign in.

 
 
3
 
 

Vpišemo elektronski naslov in geslo.

 
 
4
 
 

Izbiramo lahko med več tisoč aplikacijami, ki jih lahko sedaj naložimo na svoj telefon.

Sam sem za primer izbral aplikacijo Barvna svetilka HD.

Kliknemo aplikacijo, ki jo želimo namestiti.

 
 
 
 
 
5
 
 

Odpre se nam stran, kjer lahko dobimo izpisanih veliko podatkov o sami aplikacij, tako da lahko ocenimo, ali je vredna nalaganja.

 
 
6
 
 

V kolikor smo se odločili, da bomo aplikacijo naložili na telefon, zgoraj levo kliknemo na gumb INSTALL.

 
 
7
 
 

Prikaže se nam spisek stvari, za katera ima aplikacija dovoljenja.

Še enkrat kliknemo gumb INSTALL.

 
 
8
 
 

V kolikor ima vaš telefon vzpostavljeno povezavo z internetom, bo čez nekaj trenutkov aplikacija že naložena na vaš telefon.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!