Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

V preteklosti so sobivale različne človeške vrste

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Znanstveniki so z objavo zamajali linearno evolucijsko liniji, ki trdi, da se je človek razvil od opice pa vse do homo sapiensa.
 
Na severu Kenije so raziskovalci odkrili okostje obraza in dvoje čeljusti, ki so stari do slabih dveh milijonov let. Glede na najdbe se nekateri znanstveniki nagibajo k temu, da so se na Zemlji razvijale različne vrste človeka in da je na koncu preživela le najbolj prilagojena vrsta.

Leta 1972 so v Keniji našli lobanjo, ki je bila po vsej verjetnosti nekakšna vmesna stopnja v razvoju človeka. Vendar pa glede na nove najdbe znanstveniki menijo, da je bilo okostje le primerek med različnimi vrstami človeka. In dolgo časa je veljalo homo sapiens naš najstarejši prednik oziroma spretni človek z orodjem. Sedaj pa kaže, da so v tistem obdobju živeli različni predniki.
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!