Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Urejanje PDF dokumentov v Word 2013

  Ali ste vedeli, da ima novi Word urejevalnik tudi možnost odpiranja in urejanja PDF datotek, katere lahko tudi na koncu enostavno shranite?
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

In nato kliknite spodaj na Odpri toliko drugih dokumentov: Dokumenti.

Če se že nahajate v urejevalniku, kliknite zgoraj na Datoteka in prišli boste na isto mesto, kot je prikazano v naslednjem koraku.
 
 
3
 
 

Izberite nato računalnik in Prebrskaj.

 
 
4
 
 

V oknu z raziskovalcem odprite poljubno PDF datoteko, ki jo želite urejati.

 
 
 
 
 
5
 
 

Pred odpiranjem vas bo Word opozoril, da odpiranje oziroma prikazovanje PDF datoteke mogoče ne bo možno.

Kliknite na gumb V redu.
 
 
6
 
 

Počakajte, da se vam Word dokument odpre in izberite mesto, kjer želite nekaj spremeniti.

 
 
7
 
 

Jaz sem za testne namene prevedel en naslov.

 
 
8
 
 

Nato kliknite na ikono Shrani.

 
 
9
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
 
 
 
8.3.2013, 13:15
Ali se to da narediti v Word 2012, in kje se dobi 2013, ker sem enkrat šel na uradno stran pa ni bilo ne duha ne sluha o 2013-ki.
 
 
 
 
13.3.2013, 21:27
Sedaj sem našel, pred nekaj časa nisem nič naše.

Zdaj me pa zanima nekaj drugega. Če se ne motim se je pri 2010 dalo shraniti za 97-2003 in 2007, ker pri 2013 tega ni, ali je vse isto?
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!