Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Adobe Photoshop in delovna okolja

  Pokazal vam bom, kako delovna okolja v Photoshopu delujejo in kako si jih lahko tudi prilagodite za čim bolj enostavno delo.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

Če pa bi rad recimo prilagodil delovno okolje za delo z pisavami, enostavno kliknem na izbirnik delovnega okolja (glej sliko) ...

 
 
3
 
 

... in izberem Typography.

Lahko pa tudi Painting za risanje ali kaj drugega.
 
 
4
 
 

Typography mi je prilagodil delovno okolje za pisave in prvo okno nastavil za izbiro in nastavljanje pisave (glej sliko).

 
 
 
 
 
5
 
 

Če pa želite prilagoditi delovno okolje samo za vas, kliknite na izbirnik delovnega okolja in izberite New Workspace...

 
 
6
 
 

Ko vas program vpraša za ime, vpišite poljubno ime in kliknite na gumb OK.

 
 
7
 
 

Sedaj si lahko nastavljate delovno okolje tako, da dodajate okna s klikanjem na Window in izbiranjem oken.

 
 
8
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!