Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Vklop telefonske preusmeritve na Mobitelu

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  V primeru, da ste doma pozabili telefon, si lahko preko spleta nastavite, da se vsi klici začasno preusmerijo na neko drugo telefonsko številko.
 
 
1
 
 

Za vklop preusmeritve potrebujete ustarjen račun na spletni strani

https://moj.telekom.si


V kolikor računa še nimate, si ga lahko enostavno ustvarite. Postopek registracije lahko vidite v spodnji lekciji.

 
 
2
 
 

Ko ste prijavljeni na strani, kliknite na vašo mobilno telefonsko številko.


V kolikor telefonske številke ne vidite, morate najprej povezati vaš telefonski račun z računom na portalu Moj Telekom, kar je opisano v spodnji lekciji:

 

 
 
3
 
 

Med storitvami izberite Preusmeritve klicev na drugo telefonsko številko.

 
 
4
 
 

Prikazal se bo seznam in stanje preusmeritev, ki so na voljo.

 
 
 
 
 
5
 
 

V vnostno polje v vrstici Brezpogojna preusmeritev vpišite telefonsko številko, na katero želite, da se preusmerijo vsi klici.

 

 
 
6
 
 

Preverite, da status na desni strani kaže status Vključeno.

 
 
7
 
 

Kliknite gumb Naprej.


Nato še enkrat preverite, da so vpisani podatki za preusmeritev pravilni ter za dokončno potrditev preusmerjanja pritisnite gumb Potrdi.

 
 
8
 
 

Vklop preusmeritve je sedaj končan.

Vsi klici, ki bodo sedaj prišli na vašo telefonsko številko, bodo avtomatsko preusmerjeni na številko, ki ste jo vnesli.


Tako lahko v primeru, da ste doma pozabili telefon, preusmerite klice na številko telefona prijatelja in ste tako še vedno dosegljivi.

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!