Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Kako v Wordu obrniti list v ležeče

  Enostaven postopek, s katerim dokumentu v Wordu spremenite orientacijo oziroma usmerjenost strani v ležeče.
 
 
1
 
 

Zaradi boljše izrabe prostora v Word dokumentu je včasih zaželeno, da listu spremenimo usmerjenost in ga postavimo v ležeč položaj, kot je prikazano na sliki.

 
 
2
 
 

Kliknite na zavihek Postavitev strani.

 
 
3
 
 

Kliknite na ikono Usmerjenost in izberite možnost Ležeče.

 
 
4
 
 

Vsi listi v dokumentu bodo sedaj postavljeni v ležeč položaj.

 
 
5
 
 

Če pa želite v ležeč položaj postaviti samo en list, medtem ko želite, da ostali listi ostanejo v pokončnem položaju, pa si oglejte lekcijo:

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!