Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Varnostni pregled Google računa

Delite vsebino na Facebooku
Delite vsebino na Twitterju
  Zaščitite Google Račun, tako da pregledate te pomembne nastavitve. Samo nekaj minut vas loči od večje varnosti v spletu.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

V prvem koraku preverite nastavitve za obnovitev, kar rabite v primeru, če je v vašem računu nenavadna dejavnost ali če pomotoma ostanete brez dostopa.

 
 
3
 
 

V naslednjem koraku preverite nedavne dejavnosti na vašem računu.

Preglejte predvsem, če se vam zdi kaj sumljivo ali neznano.

 
 
4
 
 

Naslednja stvar so dovoljenja za vaš račun, kjer lahko vidite, katere aplikacije, spletna mesta in naprave so povezane z vašim Google računom.

Poskrbite, da vse prepoznate in uporabljate ter jim zaupate, ali odstranite tiste, za katere vse to ne velja.

 

 

 
 
5
 
 

V kolikor imate vklopljeno dvostopenjsko prevererjanje, lahko preverite tudi, katere aplikacije uporabljajo enkratna gesla in kakšne so vaše nastavitve za dvostopenjsko preverjanje.

 
 
6
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!