Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Razveljavi pošiljanje v Gmailu

  Gmail ima priljubljeno možnost v laboratoriju na voljo tudi uradno med nastavitvami. Nastavite si zelo priročno možnost razveljavitve pošiljanja pošte.
 
 
1
 
 
 
 
2
 
 

... in izberite Nastavitve.

 
 
3
 
 

V nastavitvah naj možnost Omogoči razveljavitev pošiljanja označena.

 
 
4
 
 

Čas, v katerem je mogoče preklicati pošiljanje sporočila pa nastavite na poljubno število sekund.

Jaz sem pustil privzeto 10 sekund.

 
 
5
 
 

Spodaj potrdite spremembe tako, da kliknete na gumb Shrani spremembe.

 
 
6
 
 

Pošljite sedaj sebi ali poljubni osebi sporočilo in zgoraj se vam bo pojavilo okno rumene barve, kjer boste imeli prej določeno število sekund možnost razveljavitve.

Meni osebno je to ena boljših možnosti v Gmailu, saj velikokrat hitreje pišem kot mislim :)

 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!