Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi

Avtomatska prijava v Windows 10

  Če ne želite vsakič ob zagonu računalnika vpisovati gesla, potem lahko nastavite, da se računalnik v Windows 10 prijavi avtomatsko.
 
 
1
 
 

Po zagonu računalnika je potrebno po zagonu računalnika običajno vpisati geslo, da lahko pričnemo delati z računalnikom.

Za domačo uporabo je to včasih moteče, zato si lahko nastavite, da se po zagonu račnalnika ta avtomatsko prijavi v Windows 10.


 
 
2
 
 

Kliknite gumb Start.


Vtipkajte besedo netplwiz

 
 
3
 
 
 
 
4
 
 

Odstranite kljukico pri polju Uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo, če želijo uporabljati ta računalnik.

 
 
5
 
 

Odprlo se bo novo pogovorno okno, kjer vpišete vaše uporabniško ime in geslo, ki se bo uporabilo za avtomatsko prijavo.

Izbiro potrdite s klikom na gumb V redu.

 
 
6
 
 
 
 
Komentiraj
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!