Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Dodajanje zvočnih datotek v PowerPoint 2010

 
 
24.1.2017, 8:15
Izgleda,da je vsem vse jasno od 2011 leta.Pričakoval sem,da mi bo le kdo razložl potek vstavitve zvočne datoteke od tu naprej kot je prikazana zgoraj.Ali pa so že vsi ki ste imeli windovs10 in office 2010 to že zamenjali.
 
 
 
24.1.2017, 8:55
Preuredi jo na staro verzijo 97 -203;
Tvojo datoteko ppsx si skopiraj npr.na namizje, jo preimenuj na ppt in jo odpri. Zanemari opozorila.
Nato jo shrani kot pps obliko 97-2003. Tako bo gotovo delovalo tebi in vsem tvojim.
 
 
 
24.1.2017, 13:24
Lahko poskusiš, kot je zgoraj napisal Enik2016.

Če pa ne bo delalo, pa bi pomagale informacije:

Kakšen zvok je vključen? MP3 datoteka ali mogoče kaj drugega? Kakšna je velikost datoteke?
Katero verzijo pa imajo drugi računalniki, kjer zvok ne dela?

Če pa je možno, pa še kje objaviti povezavo do datoteke, da lahko bolj natančno preverimo, kaj bi lahko bilo narobe.
 
 
 
24.1.2017, 14:46
Strinjam se s podtalje.
Smatram, da imaš zvočno spremljavo v wav obliki in da si jo dejansko vdelal v predstavitev !?? V tej temi so vsa navodila o tem.
Preveri v - Animacija - podokno z animacije -možnosti učinka -nastavitve zvoka......mora pisati /Datoteka: vključena v predstavitvi/ ?? Ali ti morda piše naslov tvoje skladbe ?? To ni vdelano v ppsx !!!
Če imaš zvočno datoteko v drugi, nepravi obliki (Mp3, Wma...)
na tvojem PC, to ni dovolj. Taka datoteka je poslana drugim brez zvočne spremljave. Ti pa jo na svojem PC seveda slišiš, ker jo imaš pač shranjeno v svojem PC in ti jo jemlje od tam ven.
Mislim, da je za vdelavo v PowerPoint 2010 še nujna wav datoteka.
 
 
 
24.1.2017, 15:58
Hvala za pomoč Enik2016 in podtalje.
Poizkušal sem v P.P.diaprojekciji z 60 ali 65 slikami sem dodal zvočno datoteko v mp3 varianti in zapis tega kot PowerPoitova diaprojekcija- torej v ppsx zapisu.To priponko sem poslal sebi.prejeto pošto sem odpru in startal priponko.Dobil sem samo slike ,glasbe ni.Da sem pri tem izdelku dobil na drugem računalniku tudi zvok sem moral poštni priponki priložiti še zvočno datoteko.Zvočno datoteko sem moral prenesti na namizje,nato pa štatrtati predstavitveno datoteko.
Nato sem izdelal isto datoteko z 60 ali 65 slikami in dodal isto zvočno datoteko v wav zapisu.Predstavitev sem shranil v ppsx zapisu.ppsx zapisa ne berejo drugi računajniki ,kateri imajo še xp varianto in office 2003.Danes sem mojo predstavitveno datoteko shranil kot Diaprojekcije programov PowerPoint 97-2003 v (*.pps) zapisu.To priponko bere windovs 2010,office 2010 in windovs xp ,office 2003.Enik2016 hvala za rešitev.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!