Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Skladba: We Are Awesome

 
 
14.5.2012, 7:44
Mi lahko nekdo pove če gre v FL STUDIu združit patterne in kako? Naredil sem nekaj malega in zaj špila vse posebej eno v prvem patternu za drugega pa morem prvega prekinit in nadaljevat z drugim .... Sem čisti začetnik v tem programu zato bi prosil za pomoč
 
 
 
14.5.2012, 14:33
vse se da :D jaz si naredim posebej več paternov in jih potem v playlist sekciji zmečem skupaj
 
 
 
14.5.2012, 18:37
Mi lahko na zs napišeš kak da ne smetim tu ? Program je še kar enostaven za uporabo ... te playlist sekcije za združitev paternov pa ne najdem ....

EDIT.: Sem našel ... za zdaj gleda tudi to enostavno (pa da nebo kdo mislil da je lahko ustvarit glasbo ... kot enostavno mislim ... enostavno uporabo programa ... ni zakompliciran kot razni programi, pri katerih mislijo razvijalci, da bo bolj profesionalno zgledal če bo zakompliciran tak da niti novega fila ne znaš nardit :D )... če bom rabil kaj malega se lahko na tebe obrnem kar prek zsja ?

EDIT2: Najtežje mi je skombinirat paterne da skupaj pašejo ... vsaki posebej se vredi čujejo ... ko pa daš na song pa play ... pa ghm...ghm ... Obstaja kaki blur efekt (za lepše prehode) ?


spremenil: toma992 (14.5.2012 ob 19.58.38)
 
 
 
5.2.2013, 15:53
Po dolgem času nazaj na zmaga.com...mam ful novih pesmi od takrat ko sm objavu, vam dam link od zadnjih dveh =)

https://soundcloud.com/domivipava/work-i....
 
 
 
5.2.2013, 16:05
Imaš zelo dobre komade, in mislim, da ne bi smel nikoli odnehati delati novih
 
 
 
5.2.2013, 17:04
Hvala! :D
 
 
 
25.12.2013, 23:18
Živjo!
Med tem, ko nisem tu pisal, sem ustvarjal :D Mislim da se skozi celotno temo vidi napredek v produciranju, zato vam predstavljam moje zadnje 4 projekte, na katere sem najbolj ponosen.

Prav tako iščem koga, ki bi mogoče ne še takoj, ampak v prihodnje, lahko moje komade v smislu "albuma" naložil na Partis (iščem torej uploaderja). Če je kdo pripravljen, naj me prosim kontaktira v ZS!

Zadnji komadi:
https://soundcloud.com/domivipava/pengle....

https://soundcloud.com/domivipava/algebr....

https://soundcloud.com/domivipava/absolu....

https://soundcloud.com/domivipava/anacon....

Lahko "subscribate" tudi na YouTubu (še dodatni komadi): http://www.youtube.com/user/MaximeeOffic....

Če pa vam je muzika reeeees všeč(čene ne), pa lahko tudi všečkate facebook stran: http://www.facebook.com/DominicSab
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!