Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Posodobitev programske opreme na Garmin nüviju

 
 
24.2.2012, 0:00

Priporočljivo je, če kdaj pa kdaj posodobite programsko opremo tudi na navigacijski napravi Garmin nüvi, katera izboljša delovanje, odpravi nepravilnosti ter prinese kakšno novo funkcionalnost.

Povezava do vsebine
 
 
 
9.5.2012, 17:15
Zanima me če je zadeva podobna tudi na ostalih modelih napravah garmin?
 
 
 
9.5.2012, 17:38
Ja, programska oprema na vseh Garminovih navigacijskih napravah nüvi se posodablja preko te spletne strani myGarmin.
 
 
 
21.9.2016, 7:20
Meni se je po pričetku posodabljanja programske opreme zgodilo kar se ne bi smelo. Po kakih 5-10 sek. je bil postopek očitno prekinjen ker se gostujoči virus ni strinjal z mojo namero. Sedaj je računalnik čist vendar mi ne prepozna naprave (DRive 60) kljub menjavi USB kabla in vhoda. Garmin sicer deluje in dobro bere prednaložene mape vendar bi ga želel posodobit v doglednem času. Ima kdo kakšno idejo kaj storiti v takšnem primeru.
 
 
 
22.9.2016, 7:18
Kaj je mišljeno, da ne prepozna naprave?

Ali to, da ko priklopiš napravo na računalnik, se nič ne zgodi ali mogoče to, da računalnik nekaj zazna, vendar ne uspe pravilno zaznati naprave in namestiti ustreznih gonilnikov.

Ponavadi je v takih primerih najbolje pogledati v Upravitelja naprav.
 
 
 
22.9.2016, 13:11
Za posodabljanje Garmin naprav sedaj obstaja program Garmin Express, ki sam preverja, če so na voljo nove posodobitve in vas o tem opozori.

Link:
http://software.garmin.com/en-US/express....
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!