Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre in zabava

Pro Evolution Soccer 6 tipke

 
 
31.1.2008, 18:06
Lp. Mene pa zanima, če bi mi znal kdo povedati kakšna mora biti konfiguracija tipk v tistem oknu settings.. pač če bi mi lahko kdo kako sliko naredil ..
tipke bi pa imel takole:

Q-Menjava igralcev
A-Podaja po zraku
D-Strel
S-Kratka podaja
E-Podaja za uletavanje ..
W-Šprint

Namreč, ne znajdem se v settingsih zato, ker je narisan joystick pa si tam štimaš tipke.. Za odgovore se vnaprej iskreno zahvaljujem
 
 
 
31.1.2008, 18:11
http://shrani.si/f/1u/EU/3NCCrSHt/tipke.jpg

Te razporeditve ne razumem ..
 
 
 
31.1.2008, 18:26
No, zdaj je pa vse ok.. mal sm premešal tipke in uspelo mi je.Če bo kdo imel enak problem in, da hoče enako razporeditev tipk ima tu link:
http://shrani.si/f/3p/17/2UwULkhZ/tipke2.jpg
 
 
 
31.1.2008, 19:00
Tipke pri PES na Play Station:

X=podaja
krogec=visoka podaja
kvadrat=strel
trikotnik=podaja v prazen prostor
R1=šprint
 
 
 
31.1.2008, 22:24
Mam še en problem .. ko igram, se mi neka črta počasi premika po ekranu gor in dol .. široka je čez cel ekran in me zelo moti .. to se mi pa dogaja samo v tej igrici .. ve kdo kaj bi lahko bilo?
 
 
 
31.1.2008, 22:30
Da nimas kaj narobe z driverji za graficno...
 
 
 
1.2.2008, 11:35
Ne vem.. vse igrice delajo normalno sam pri tej se pa pojavlja ta črta..
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!