Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

3D tekst na sliki

 
 
13.2.2008, 12:11
Primer 1:

Zanima me če je kje kakšen tutorial oz. ali kdo ve kako narediti ovit text okoli nekega texta. ok malo se čudno sliši. tole je primer:
http://shrani.si/f/2L/Vv/1UsJrjtU/image1.jpg


Podobno bi rad kot je na tej sliki, in sicer tak da bi namesto človeka pisalo PC, okoli tega PC-ja (na sliki za primer piše 3d ribbon) bi mel js pač neke podatke o podjetju napisane. Možna programa sta photoshop in corel, če zna kdo to narediti.

Primer 2:

Imel bi še pa eno stvar. primer je na tej sliki:
http://www.kdl.to/misc/piccies/3d-rendered-universal-logo.jpg


Se pravi namesto globusa bi pisalo PC, namesto universal pa bi pisalo pač neke podatke o podjetju. Vendar bi rad ta ta text okoli PC,ja PC dobesedno oklepa oz. je ovit okoli njega (približno tko kot tole ko sm js neki delo : http://shrani.si/f/1o/yA/2Nb6IxMb/primer2.jpg ), samo da bi to še bol izrazito "ovijalo" PC napis.

Najlepša hvala za odgovore.

lp d4rk0
 
 
 
13.2.2008, 12:37
Mislim, da bi ti tale lekcija lahko pomagala?

http://www.zmaga.com/program_ucenje.php?id=516

 
 
 
13.2.2008, 13:20
sej pa pri Wordu lahko vstaviš WordArt in potem to besedilo kopiraš v photoshop in prilepiš na drugo sliko na katero hočeš
 
 
 
15.2.2008, 13:15
Ewo sm naredo v COREL-u tko ko sm hoto (to je logo firme ki jo mislim odpret v roku 14 dni). Tle je link: http://shrani.si/f/B/4T/4cWAkSJD/to-je-to.png

Črta pod imenom Darvin je neka napaka ko je konvertiral v .png tko da te črte dejansko ni. Hvala vam vseeno.

LP d4rk0
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!