Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Prodam: Nikon D3000 z dodatki

 
 
6.5.2012, 11:53
Prodam dSLR fotoaparat Nikon D3000. Fotoaparat je zelo dobro ohranjen,brez praske.Kupljen leta 2010, v Sloveniji. Zaklop ima okoli 6000 posnetkov. Kamera ni bila nikoli izpostavljena težkim pogojem(vročina,mraz,vlaga,prašno okolje,...) Je v originalni embalaži. Priložim:
-pašček za nošenje okoli vratu, Nikon(na sliki ni viden)
-objektiv Nikon Nikkor 18-55mm f/3,5-5,6G,VR
-baterija EN-EL9a in ustrezni polnilec
-spominska kartica Kingston SCHC 8GB
-fotografski nahrbtnik Nikon.
Specifikacije si lahko ogledate na:http://www.nikon.si/sl_SI/product/...
Prodajam zaradi prehoda na višji razred.
Zainteresirani pišite na mail: tim.cesnik@gmail.comspremenil: .lolo (6.5.2012 ob 12.59.21)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!