Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Windows Movie Maker mi kar naprej šteka

 
 
12.9.2012, 17:19
Pozdravljeni!
V Windows Movie Makerju delam video posnetek. Naredil sem ga že približno polovico, nato pa se je pojavila težava:
Ko dodam kakšen učinek ali kaj podobnega, mi program "zašteka". Nato odprem upravitelja opravil, ga premaknem in v Windows Movie Makerju se pokaže vse belo. Tako ga moram z upraviteljem opravil "ubiti", nato pa ga ponovno odpreti. Seveda se mi ne da vsakih 5 sec klikati shrani, saj shranjuje vsaj 3 sec. Tako video posnetek ne bo NIKOLI dokončan!
Kaj naj naredim?

Sem pa vsakič kliknil "Pošlji sporočilo o napaki", tako da ima Microsoft od mene že vsaj 5 spamov več!!! (če sploh pošlje sporočilo)


Še slikca:changed: Matej V. (12.9.2012, 17:40)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!