Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Maribor

 
 
3.5.2013, 19:40

Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in univerzitetno, gospodarsko ter turistično središče severovzhodnega dela države.

Povezava do vsebine
 
 
 
Četrtek, 22.9.2022, 11:22
Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in univerzitetno, gospodarsko ter turistično središče severovzhodne države. Države?

Kako se imenuje gorovje pri Mariboru? Hm, tam v bližini ni nobenega gorovja. No, vsaj Pohorje res ni kakšno gorovje, ki bi ga lahko primerjali s Karavankami, Alpami, Himalajo.
 
 
 
Petek, 23.9.2022, 13:12
Hvala za pripombe, je popravljeno.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!