Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Kje dobiti TV oglas za Knorr čisto jušno osnovo?

 
 
3.11.2013, 17:00
Pozdravljeni!
Zanima me, kje oz. kako bi lahko dobil TV oglas za Knorr čisto jušno osnovo, v slovenščini?

LP


changed: NikMan (10.11.2013, 13:51)
 
 
 
3.11.2013, 17:23
Ne bi vedla,žal!
 
 
 
3.11.2013, 18:21
@Miška mislim da potem ne bi rabila sploh komenterati...
@grizek snemaj oglase ko bodo na TV-ju potem pa ko zaslediš da si posnev oglas ki ga potrebuješ pa samo izreži tisiti del ki ga potrebuješ v movi makerju ali pa kakšnem podobnem programu.
 
 
 
3.11.2013, 18:25
blek12:
@Miška mislim da potem ne bi rabila sploh komenterati... @grizek snemaj oglase ko bodo na TV-ju potem pa ko zaslediš da si posnev oglas ki ga potrebuješ pa samo izreži tisiti del ki ga potrebuješ v movi makerju ali pa kakšnem podobnem programu.
Jah, sam mamo "3D" TV (Stara škatla), pa kakovost na njej je tut za en drek! Bom pac mal probal. Upam da bo ratal

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!