Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Html problem

 
 
4.5.2014, 22:04
Pozdravljeni!

Nedolgo nazaj sem začel delat nekakšen projekt pri računalništvu in se mi je pojavil problem.Hotel sem prekopirati menu,a se mi je zataknilo.Ves tekst prekopiram in dodam še priložene datoteke.Četudi sem po mojem mišlenju delal pravilno,se zatakne.
Delal sem s to stranjo:http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex....

Leva stran je moj pogled,ko odprem stran.Desna stran pa je stran,s katere sem to kodo prepisal in bi moralo biti tako.Kakšna ideja zakaj je tako?

http://shrani.si/f/36/vb/i2HZXUC/a.jpg


http://www.mediafire.com/download/rolkupxdzwyamec/index.rar (datoteka)


spremenjeno: PhilipMaster (4.5.2014, 22:08)
 
 
 
5.5.2014, 19:58
Datoteko CSS si prenesel?
 
 
 
5.5.2014, 21:25
Da,prenesel sem vse kar je pisalo.Sicer si pa poglej mapo,v kateri imam vse datoteke.

http://www.mediafire.com/download/rolkup....
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!