Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

.zip Neznana napaka 0x80004005

 
 
23.8.2014, 21:47
Pozdravljeni!
Imam Windows 8. Danes sem hotel razširiti eno zippano mapo. Z raziskovalcem jo lahko odprem, ko pa želim razširiti njeno vsebino (notri je glaba v formatu .flac), pa dobim error: Napaka 0x80004005: Neznana napaka. Prilagam slikco. Sem probal tudi s programom 7zip, vendar dobim error "Nepodprta metoda stiskanja".
Ali kdo ve, kaj storiti?

 
 
 
23.8.2014, 23:37
Sam bi rekel, da je problem v datoteki, ki je pokvarjena. Ali ni bila prenesena v celoti, lahko pa tudi kaj drugega.

Poskusi še enkrat pridobiti originalno datoteko.
 
 
 
25.8.2014, 16:33
Sem tudi jaz potem pomislil, da mogoče ni bila v celoti prenešena. Vendar pa je problem, da je bila Free Download za 1 dan, in sedaj link ne dela več.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!