Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zdravje in kulinarika

Pečen losos na olivnem olju

 
 
4.10.2014, 0:00

Bi si radi doma naredili lososa pa nimate žara? Nič zato, z uporabo navadne ponve z malo olivnega olja bomo naredili prav tako dobrega.

Povezava do vsebine
 
 
 
4.10.2014, 9:16
izgleda okusno!
 
 
 
6.10.2014, 11:38
Hmm to pa ni ravno ocvrt losos...Ali ni ocvrt, če je pomočen v jajce in drobtine?

Recept mi zgleda bolj za: Pečen losos na olivnem olju
 
 
 
8.10.2014, 10:22
Zadeva je ocvrta, ko je pripravljena (pečena) v veliki količini olja.

Pomočen v jajcu in drobtinah pomeni, da je zadeva panirana. Recimo pomfrit ni paniran pa je vseeno ocvrt krompirček.

Je pa tukaj seveda bolj pravilno pečen losos kot pa ocvrt.
 
 
 
3.1.2023, 14:46
No, pa malo slovenščine tudi ne bi škodilo za zraven...
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!