Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Francija

 
 
24.11.2014, 0:00

Ste vedeli, da je Francija najbolj obiskana država na svetu? V letu jo je obiskalo kar 83 milijonov turistov.

Povezava do vsebine
 
 
 
4.6.2024, 10:48
Nekaj ne štima - vseh deset vprašanj imam zelenih, na vrhu mi pa kaže 90 %.

Pa še to - dajte se malo bolj potrudit pri podajanju možnih odgovorov. Recimo pri tretjem vprašanju - kaj ima s Francijo Prešernov spomenik? In kaj dela pri desetem vprašanju Triglav? Še dobro, da niste napisali Sava. In kaj ima maraton Franja zveze s Francijo?
 
 
 
4.6.2024, 16:39
Napake ne bi smelo biti?

Pri nekaterih vprašanjih damo očitne odgovore samo z razlogom, da se nekateri kaj naučijo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!