Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Osamljene koče v okolici zimske naravne lepote

 
 
31.12.2014, 9:15
Priznajte si, da skoraj vsakdo od nas kdaj pa kdaj sanjari o preživljanju zimskih dni v kočah, kjer ni okoli nobenega, razen naravnih lepot, kot so jezera, gozodvi, in gorovja. Koče so ogrevane s pomočjo kamina in dobre družbe. V tej objavi si lahko pogledate nekaj primerov koč v zimskih dnevih. 
 
 
25.1.2024, 21:06
Niti slučajno!
 
 
 
26.1.2024, 11:10
Zakaj pa ne?

Jaz pa bi takoj kakšen teden preživel v taki koči, kjer imaš res čisti mir.

Ampak po enem tednu pa bi verjetno že pogrešal civilizacijo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!