Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Upravitelj opravil v Windows 10

 
 
20.2.2017, 0:01

Z upraviteljem opravil lahko malo bolj podrobno pregledamo v trenutno delovanje računalnika, kar nam pomaga predvsem pri odpravljanju težav z računalnikom.

Povezava do vsebine
 
 
 
21.10.2022, 15:19
Ojoj . Žal si iz tega ne znam pomagati ! Kja izbrisati in kaj ne ...? Ali obstaja kakšne samodejni program za nepoznavalce ?
 
 
 
22.10.2022, 20:41
Tu ni treba nič izbrisati. Programi ti samo pomaga, da ugotoviš kaj upočasnjuje računalnik.

Najlažje to vidiš na zavihku "Učinkovitost delovanja", kjer lahko pogledaš obremenjenost procesorja ali diska. Če npr. vidiš, da je procesor 100% obremenjen, potem greš v zavihek Podrobnosti in s klikom na stolpec sortiraš po obremenjenosti procesorja in vidiš, kateri konkretni program trenutno obremenjuje procesor.

Kakšnega dobrega programa za analizo pa sam še nisem srečal. Obstaja sicer nekaj programov, ki obljubljajo marsikaj, ampak v praksi niso kaj dosti uporabni.
 
 
 
26.10.2022, 13:09
Mislim,da sem razumel bistvo . Procesor dela na 62% ,torej ni težava s PC ampak v brskalniku CHROME .Hvala .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!