Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Vse o Zmaga.com

Prvotni izgled Zmaga.com 1.0

 
 
8.2.2015, 9:10
Se kdo še spomni prvotnega izgleda Zmaga.com 1.0?
 
 
 
23.12.2015, 8:18
Še pogled na različico 4.0, ki je bila predstavljena pred leti

http://home.amis.net/mkorenko/Zmaga_com.....

 
 
 
30.12.2015, 19:33
Meni se ta različica še vedno zdi zelo sveža in predvsem pregledna. Je pa lepo pogledati tako nazaj, kako sta organsko razvijala stran in kako se še vedno drži neke forme oz. rdeče niti.

PS: Kaj pa se je zgodilo s tujimi različicami Zmage? Vem, da sta nekaj časa obstajali angleška in nemška prevoda strani.
 
 
 
1.1.2016, 13:20
Nemška in angleška različica sta res obstajali, vendar se trenutno aktivno več ne razvijata. Taka stvar zahteva veliko časa, da to dnevno vzdržuješ, tako da zaenkrat je vse skupaj na pavzi.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!