Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Priklop zvočnikov na TV.

 
 
1.7.2017, 12:02
Pozdravljeni.
Rabil bi pomoč od vas tukaj,kateri veste kaj o teh stvareh.
Kupil sem nov televizor,tak kot je na linku... http://www.samsung.com/si/tvs/uhdtv-mu6100/UE55MU6172UXXH/...doma pa imam tudi popolnoma nove zvočnike,ki mi ležijo že ene tri ali štiri leta zapakirani,pa sem se spomnil,če bi jih lahko priklopil na ta TV,da bi bil zvok močnejši kot ga dajejo zvočniki od televizije.
Zvočniki so taki kot na linku...http://www.philips.si/c-p/SPA5300_93/vec.... se verjetno to da priklopit na TV...ampak fora je tudi v tem,da ne vem na kake izhode treba pri TVju kaj priključit od zvočnikov.
Lep pozdrav in hvala že v naprej za vaše cenjene odgovore.


spremenjeno: StarLisjak (1.7.2017, 12:05)
 
 
 
1.7.2017, 12:29
upam,da je link aktiven za TV..

http://www.samsung.com/si/tvs/uhdtv-mu61....
 
 
 
1.7.2017, 21:21
Sem že rešil problem,naročil nove zvočnike.He he he,je najbolj enostavno.

https://www.mimovrste.com/sistemi-za-dom....

p.s.moderator lohk zbrišeš temo...


spremenjeno: StarLisjak (1.7.2017, 21:23)
 
 
 
9.7.2017, 13:26
Zvočniki prispeli in že tudi priklopljeni.
Vauuu,to ne moreš verjet,ko gledaš en dober film in poslušaš muzko,kak zvok pride iz te naprave.Res super,kaj še le pride iz takih naprav,ki so nekaj krat dražje od moje.
 
 
 
30.5.2018, 14:31
Pozdravljeni!
Pred enim letom kupil zvočnike Genius SP-HF2.0 1800A. Zvočniki so mi všeč, iz njih res prihaja vsaj zame kvaliteten zvok. Ravno zato sem se odločil, da jih želim imeti kot zvočnike TV-ja, saj so boljši od že vgrajenih zvočnikov TV-ja. TV je znamke LG, model pa je 32LK330-ZH. Zvočnik sem povezal s televizijo tako, da sem oba RCA kabla (rdeč in bel) povezal v zadnjo stran zvočnika (Slika1), kabel JACK (zelen) pa sem povezal na televizijo, v priključek za slušalke (Slika2). Potem pa sem preizkusil zvok. Prižgal sem TV, zvok normalno, zatem pa sem prižgal tudi Xbox One konzolo, in takrat se začnejo velike težave z zvokom, namreč vedno ko prižgem Xbox One začne zvok prekinjat, v zvočnikih pa začne piskati... Torej, imam težavo, da karkoli priklopim na televizijo (Xbox, PlayStation, DVD predvajalnik,...) vedno potem močno prekinja zvok ter piska v zvočnikih. Zvok je normalen le ob gledanju kabelske televizije.
Sedaj pa se obračam na vas, saj enostavno več ne vem, kaj storiti. Prilagam tudi še Sliko3, na kateri so vsi priključki oz. vhodi na televizorju, upam da mi boste lahko pomagali, kako se lahko znebim teh težav z zvokom. :/
Lepo prosim za pomoč

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!