Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre

Prve informacije o konzoli Playstation 5

 
 
17.4.2019, 10:32
Sony je razkril prve informacije o prihajajoči igralni konzoli Playstation 5.

Mark Cerny, inženir podjetja Sony, je za revijo Wired razkril, da bo naslednico najbolj priljubljene igralne konzole na planetu Playstation 4 poganjal procesor AMD Ryzen. Imel bo osem jeder in bo narejen v arhitekturi s 7 nm povezavami. Pomagala mu bo grafična enota iz družine AMD Radeon Navi, ki bo med drugim skrbela za napredne grafične učinke in prikaz slike v ločljivosti 8K.

Klasičen disk bo nadomestila SSD enota. Da bo napredek očiten, je Mark prikazal z zagonom igre Spider-Man na testni napravi. Hitro menjavanje lokacije, ki na konzoli PS4 traja 15 sekund, se je na prihajajočem izdelku izvedlo v pičlih 0,8 sekunde. Playstation 5 bo podpiral igre trenutne generacije in očala za prikaz navidezne resničnosti Playstation VR.

Vir: https://www.monitor.si/novica/prve-infor....

 
 
 
4.6.2020, 11:02
Komaj čakamo
 
 
 
18.11.2020, 10:54
V ameriki se že da kupit to zadevo
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!