Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Brskalniki

 
 
30.4.2020, 23:56
Že nekaj časa me je firbec dajal glede novega Microsoftovega brskalnika Edge in sem ga danes zamenjal s starim.
Moram reči,da sem prijetno presenečen nad hitrostjo in odzivnostjo pri odpiranju strani.
Imam brskalnike Firefox,Chrome in sedaj Edge.Uporabljam 99% Firefox,ampak sedaj po dve urnem sprobavanju bom verjetno tudi več na Edge brskalniku.
Dobil sem občutek kot,da je bil pri odpiranju istih stranih Edge hitrejši.
V glavnem sem res pozitivno presenečen.
Upam,da še bo tudi kako bolj strokovno mnenje prišlo.
Lep pozdrav in še lepše prvomajske praznike.

 
 
 
1.5.2020, 19:45
Moje mnenje je, da je razlika v hitrosti pri brskalnikih zanemarljiva.

Sicer po raznih benchmarkih, kjer isto funkcijo poženejo po miljonkrat, prihaja do razlik, ampak to ravno ne odraža realne uporabe.

Tako da moje mnenje je, da uporabljaš brskalnik, ki ti vizualno in funkcionalno je najbolj všeč. Sam zaenkrat ostajam na Firefox-u.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!