Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Moram pri nadgradnji speci celotem Windows10?

 
 
11.5.2020, 11:45
Moram pri nadgradnji dowload celoten WIndows 10,
na DVD.Windows 10 download,nato ga zapecem na DVD,ta zapecen DVD
dam v dvd enoto.
Kako pa od tu dalje?
Kako potem nadaljujem z nadgradnjo,kaj se moram naredit naprej?
Kaj se zgodi z sedanjimi nalozenimi programi.
Hvala.
 
 
 
13.5.2020, 8:08
Nimaš originalnega cdja s windows 10? Če ga imaš potem lahko probaš s tem vodičem https://www.youtube.com/watch?v=V3sfimcp.... .

Vbistvu če je tako kot v tem videju(nevem natančno ker sem vedno delal čisto inštalacijo), potem vstaviš CD v računalnik, in zaženeš setup datoteko. Če je v slovenščini potem stisneš "obrži vse datoteke, nastavitve in aplikacije", v angleščini bi pa bilo nekaj v smislu "Keep all personal files, apps and data". Vsekakor pa pred tem nardiš kopijo vseh podatkov ki so pomembni na usb ključek.

!Aplikacije se lahko ponovno naložijo, podatki ne!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!