Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Pravila za pošto na tabličnem računalniku

 
 
12.10.2020, 18:46
Zdravo
Zanima me ali (in kako) je možno na tabličnem računalniku v pošti ustvariti pravila, kot so npr. v Outlooku. Da ti pošto od določenega pošiljatelja ali z določeno besedo enostavno vrže v koš ali drugo izbrano mapo!
Hvala in Lp
Miran
 
 
 
12.10.2020, 19:56
Zdravo. Sem ravnokar preveril Outlook in Gmail, pa ne najdem te možnosti. Kar pa je zelo čudno. Postavil si dobro vprašanje drugače in me čudi, da si ga že sam nisem nikoli

Sem pogledal po forumih in opazil, da se omenja spodnjega, vendar plačljivega, ki bi to znal.

https://email.faircode.eu/

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!