Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Top 10 pop glasbe na radiu

 
 
7.7.2021, 5:30
Radio je ključna sestavina pop in top 40 glasbe in obstaja že leta. Tu je seznam 10 najboljših radijskih postaj danes, na katerih so predvajali številne priljubljene pesmi. Treba je opozoriti, da čeprav radio vedno bolj postaja običajna oblika zabave, še vedno ohranja veliko svojega "starinskega" šarma. Je pretežno ameriški medij. Najbolj priljubljene radijske postaje so v lasti korporacij ali neodvisnih posameznikov. Spodaj so navedeni najbolj znani: https://internetradiohoren.de/

WLS Radio (WDLS) - Eden od dveh dnevnih radijskih programov v mreži Midway Airlines, WDLS, je bolj priljubljen, kot se večina ljudi zaveda. V nasprotju z drugimi tipičnimi jutranjimi oddajami, ki imajo mehko obliko pogovornih oddaj, ima WDLS radijski program v živo, kjer nekdo pokliče, da bi razpravljali o trenutnih dogodkih. Obstajajo tudi voditelji novic, ki se občasno javijo, pa tudi športniki, ki komentirajo lokalne dogodke in dogodke. WDLS pogosto slišijo najprej v kategoriji Top 10 pop radijskih postaj, vendar je med poslušalci znan kot dnevni program, ki vsebuje glasbo iz vse države. Nekaj ​​pesmi je v teh letih postalo uspešnic, med drugim "Give Me The Reason" Davida Archulete, "Take Me Away" Amy Grant in "What Now" Carrie Underwood.

XM Satellite Radio (XM) - Še en izjemen dnevni glasbeni program, na katerem je znano, da svoje single predvajajo številni glasbeni umetniki. Umetniki, kot so Kanye West, Akon, Styles P, Scott Storch, Timbaland, Jingle Jangle, Merky Lemonade in Ashanti, so redna predstavitev na XM. Najboljše pri tovrstni radijski postaji je, da vam omogoča, da preizkusite široko paleto glasbe različnih zvrsti. Glasba se izvaja v petih različnih frekvenčnih skupinah, vse pa so posejane z jazzom, hip-hopom, reggaejem, popom, rockom, countryjem in drugo zvrsti primerno glasbo. Pomembno je tudi omeniti, da XM Satellite radio ponuja unisex vir. Če imate prijateljico, lahko celo poslušate njeno najljubšo glasbo.
 
 
 
8.7.2021, 10:17
Radio Center druga ne rabiš
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!