Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Obvestilo o sporočilu na telefonu

 
 
13.5.2022, 17:43
Imam telefon Samsung Galaxy A40 na katerem sem imel nastavljeni dve app za sprejem pošte ; privzeto app Samsung POŠTO in Google GMAIL .Obvestilo o prispel pošti je bilo glasovno samo na Samsungovi app in ne na Google GMAIL čeprav imam račun na Gmail pošti .Sedaj sem Samsung POŠTO odstranil vendar ni spremembe . Ima kdo rešitev ?
 
 
 
16.5.2022, 12:17
Lahko poskusiš odstraniti še Gmail aplikacijo in jo nato ponovno namestiti.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!