Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kodak LCD okvir za slike

 
 
28.5.2022, 14:44
Pozdravljeni, kdo ima izkušnje z nastavitvijo LCD okvirja znamke KODAK . Zamenjal sem SD kartico in okvir je zahteval geslo ,ki ga seveda ne poznam saj gre za 10 let staro zadevo zato ne morem zagnati fotografij . Seveda sem ga na novo resetiral in sedaj ne prepozna tudi ne stare .
Lp.
 
 
 
9.6.2022, 9:50
Kateri model točno pa imaš?

Kaj to pomeni, da sedaj tudi ne razpozna stare? Ali te tudi po resetu še vedno sprašuje za geslo?

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!