Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Konfiguriranje usmerjevalnika

 
 
2.7.2022, 20:18
Pozdravljeni ,
prosim za informacijo glede nastavitev oziroma konfiguriranja usmerjevalnika ! Nadzornik omrežja priporoča konfiguriranje usmerjevalnika ? Pojma nimam kaj je to .
Hvala !
 
 
 
3.7.2022, 13:17
Usmerjevalnik (ang. router) je tista škatlica, preko katere dobiš internet in jo običajno dobiš od tvojega ponudnika interneta.

Če ti vse dela, potem verjetno ni razloga za konfiguriranje, če pa je kakšna težava, pa malo opiši, kaj točno je problem.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!