Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Stari podatki Firefox

 
 
30.7.2022, 17:42
Po ponovni namestitvi WIndows 10 je ostala mapa starih podatkov Firefox ! Alijo lahko izbrišem ? Kaj moram paziti kakšne končnice ? Se ne mudi ko bo kateri imel čas !
Lep dopust vsem Zmagovalcem !
 
 
 
1.8.2022, 0:09
Kje točno na kateri lokaciji pa je ostala ta mapa?

V splošnem pa Firefox shranjuje podatke v mapo:
C:\Users\[uporabniško ime]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox
Tam notri imaš v mapi Profiles shranjene vse podatke (bookmarks, gesla, ...)

Če si tudi Firefox namestil na novo, potem lahko verjetno staro mapo zbrišeš.

Oz. za take zadeve je splošni recept, da mapo najprej preimenuješ in če potem ugotoviš, da vse normalno deluje, lahko nato mapo mirno zbrišeš, če pa kaj ne dela, pa jo enostavno preimenuješ nazaj.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!