Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

excel uvoz podatkov iz spleta

 
 
5.9.2022, 8:08
Microsoft Excel privzeto uvaža podatke iz spleta iz brskalnika Internet Explorer kako zamenjati privzet brskalnik na Microsoft Edge?

 
 
 
24.9.2022, 10:01
This is an excellent article. This is, in my opinion, one of the best posts ever written. Your work is excellent and inspiring. Thank you very much. https://basketball-stars.co/
 
 
 
25.9.2022, 14:04
Excel ne uporablja direktno Internet Explorerja, ampak ima vgrajen svoj preprost spletni brskalnik, s katerim pridobi podatke. Kaj pa je problem, da bi bil potreben Edge?
 
 
 
26.9.2022, 5:59
Hvala za informacijo.
 
 
 
7.10.2022, 20:38
Thx for post
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!