Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Program za čiščenje PC

 
 
5.11.2022, 16:24
Pozdravljeni ,
zanima me izkušnja glede čiščenja PC s programom Glary Utitlities kjer omogoča odstranitev praznih map iz PC . Imam star PC in program je našel 2800 praznih map starih tudi 8let . Ali lahko izbrišem vse oziroma na kaj naj bom pozoren ,da ga ne polomim ? Kako naj prepoznam takšne pomembne ?
Hvala !
 
 
 
7.11.2022, 13:35
Prepričaš se lahko samo tako, da vsako mapo posebej preveriš, čemu je namenjena. Ponavadi lahko to vidiš glede na to, kje se nahaja.

V večini primerov, še posebej, če gre res za 8 let stare datoteke, lahko te mirno izbrišeš.

Vprašanje pa je, če boš z brisanjem teh starih map kaj pridobil, ker te mape nimajo praktično nobenega vpliva na delovanje računalnika.

Če res hočeš, da računalnik spet dobro dela, je najboljši način, da shraniš pomembne stvari ter potem čisto na novo naložiš sistem.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!