Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Zahteva za samodejno vračilo davka je bila odobrena

 
 
6.11.2022, 14:51
Če boste prejeli naslednje sporočilo, vedite da gre za zlorabo, saj ne boste prejeli noebnega denarja, samo zlorabili bodo vaše osebne podatke, če jih boste seveda naivno vnesli.

Ignorirajte to sporočilo in ga izbrišite takoj. Gre za se tako imenovani "phishing".

"Vaša zahteva za samodejno vračilo davka je bila odobrena.

Obveščamo vas, da je bila vaša zahteva za samodejno vračilo davka odobrena.

Za davčno obdobje od 8. avgusta 2022 do 6. novembra 2022. 2022 ste upravičeni do nakazila 296,81 € kot vračila davka s strani FINANČNE UPRAVE REPUBLIKE SLOVENIJE.

Do svojega vračila lahko dostopate in ga dvignete prek našega portala eService, za dostop pa uporabite svoje začasno geslo: ..."

DELITE TO SPOROČILO TAKOJ VSEM, SAJ GRE ZA ZELO DOBRO SPELJANO ZLORABO!

spremenjeno: NikMan (6.11.2022, 14:58)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!