Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Prenos fotografij iz Picase v Google Foto

 
 
4.2.2023, 15:57
Prosim za pomoč.

Rada bi fotografije iz Picase prenesla v Google photo in jih s povezavo preposlala izbranim ( to sem že delala ) , pa se mi je pojavilo obvestilo ( priloga ) in nikakor ne morem več prenesti fotografij. Mi lahko kdo, prosim, pomaga z nasvetom?

Hvala.spremenjeno: NikMan (14.2.2023, 7:10)
 
 
 
14.2.2023, 7:12
Ali imate program Picasa na računalniku? Ker Picaso je kupil Google in jih združil v Google foto že kar nekaj let nazaj.

1. Odprite Google Foto
2. Odprite Raziskovalca in označite fotografije.
3. Povlecite te fotografije iz raziskovalca v Google Foto in se bodo začele prenašati.

Tako počnem sam.

Druga možnost je, da v https://photos.google.com/ kliknite na gumb Uvozi in nato naprej.

Je šlo?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!