Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Lastne ikone v Windows

 
 
12.2.2023, 10:54
Se da v sam sistem Windows dodati lastne ikone, da so že v v oknu spremeni ikone, da jih ne iščeš po drugih mapah?spremenjeno: NikMan (14.2.2023, 7:09)
 
 
 
13.2.2023, 11:30
Omenjene ikone se nahajajo v datoteki SHELL32.dll

Dodajanje novih ikon je načelno možno:
http://forums.techarena.in/tips-tweaks/1....

Ampak sam bi se spreminjanju omenjene datoteke izognil, ker v tej datoteki niso samo ikone, ampak vsebuje tudi cel kup funkcij, ki so pomembne za delovanje Windows sistema. Tako da, če kaj narediš narobe, lahko pride do kakšnih nepredvidljivih posledic pri delovanju Windows.

Po moje je precej boljša ideja, če dobiš kakšno drugo datoteko s kolekcijo ikon in potem uporabljaš to.
 
 
 
14.2.2023, 19:26
S programom ResourceHacker ustvariš .dll datoteko z poljubnim imenom z lastnim ikonami.
https://www.youtube.com/watch?v=E_UKAfNV....
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!