Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Izpis PDF v Chrome

 
 
Torek, 14.3.2023, 14:13
Pozdravljeni, zakaj se mi kopije datotek venomer odpirajo v Firefox brskalniku čeprav je privzeti brskalnik Chrome ? Nekoč sem imel privzeti brskalnik Firefox morda je tam kakšna zanka ?
 
 
 
Torek, 14.3.2023, 20:18
Eno je privzeti brskalnik, drugo pa je privzeti program za odpiranje PDF datotek.

V splošnem pa privzeti program najlažje spremeniš na način, kot je opisano tukaj:


spremenjeno: podtalje (14.3.2023, 20:19)
 
 
 
Sobota, 18.3.2023, 8:44
Mene zanima zakaj mi odpira v Firefoxu ? Jaz bi želel nastaviti v PC ,da mi odpira datoteke v PDF ?
 
 
 
Včeraj, 19.3.2023, 20:01
V Firefox-u ti odpira zato, ker imaš nastavljeno, da je to privzeti program za odpiranje PDF datotek.

Če želiš, da ti PDF datoteke privzeto odpira s Chrome, potem moraš nastaviti, da je Chrome privzeti program za odpiranje PDF datotek.

To pa najlažje storiš tako, da klikneš z desnim miškinim gumbom na PDF datoteko, izbereš"Za odpiranje uporabi" in nato "Izberi drugo aplikacijo", tam izbereš Chrome ter obenem obkljukaš, da naj se za odpiranje vedno uporabi ta program.

Od takrat dalje se bodo potem PDF datoteke odpirale v Chrome brskalniku.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!