Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Retuširanje slike

 
 
7.3.2009, 0:00

Naučili se bomo preproste tehnike, kako poudariti barve na fotografiji in jo narediti bolj živahno.


Povezava do vsebine
 
 
 
7.3.2009, 21:22
Ne bi bilo slabo te lekcije objavit na izklopu?
 
 
 
7.3.2009, 21:44
Je že v čakalni listi
 
 
 
 
 
30.9.2013, 22:43
HEY,

SE OPRAVIČUJEM KER VAS MORIM S TEM AMPAK ME RES ZANIMA ALI LAHKO IZ PHOTOSHOPA PRETVOTIM V COREL DA BO V KRIVULJAH. PA ČE JA KAKOOOO? POJMA NIMAM HIHIHI
 
 
 
1.10.2013, 17:29
Je možno, ampak zelo neprofesionalno. Če že počneš to, naredi solid element, v eni barvi, brez kakršnih koli prelivov, lahko uporabiš anti-aliasing, ozadje pa pusti transparentno. Seveda je priporočljivo, da delaš na čim večji resoluciji. Datoteko potem shrani v PNG formatu, poišči kakšen fajn raster-vector converter in pretvori (seveda bo prišlo do neke manjše izgube). Ne skrbi, če dobiš ven format .ai, Corel ga bo vseeno odprl.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!