Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

V Photoshopu mi urejanje teksta ne deluje

 
 
20.12.2009, 22:03
Res čudno, da se nič ne zgodi. Zna biti, da je nekaj res narobe s postavitvijo Windows.

Kaj pa se zgodi, ko imaš odprto Namizje in pritisneš tipko F3?
 
 
 
21.12.2009, 15:04
Nič.
Ampak nimam nobenega virusa na računalniku,sem pregledala 3x.
 
 
 
21.12.2009, 16:12
Formatiranje diska ti še edino ostane... In potem na novo windowse gor.
 
 
 
21.12.2009, 21:00
Točen vzrok, zakaj iskanje ne dela, je na žalost zelo težko ugotoviti.

Sem pa srečal opisane primere na Internetu, kjer se je to dejansko zgodilo. Običajno po odstranitvi kakšnega protivirusnega programa.

Tehnično še najlažja rešitev bi bila, da se ponovno namesti Windows, pri čemer se uporabi opcija popravi, tako da bodo vsi obstoječi programi ostali na računalniku.

Ena izmed možnosti, ki jo tudi omenjajo, pa je, da odpreš Start->Zaženi in zaženeš posebej vsakega od naslednjih treh ukazov:

regsvr32 /i C:\Windows\Srchasst\srchui.dll
regsvr32 /i urlmon
regsvr32 jscript

Nato je potrebno v nastavitvah Raziskovalca vklopiti prikaz skritih datotek, ter se postaviti v mapo c:\windows\inf ter na datoteko srchasst.inf klikniti z desnim miškinim gumbom in izbrati Install.
 
 
 
22.12.2009, 14:55
Bom poskusila.Hvala.
 
 
 
25.12.2009, 13:55
Prvega ne zažene?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!