Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Spletna stran: Mojstri za palačinke

 
 
26.5.2010, 13:27
Pozdravljeni,

Izdelal sem spletno stran Mojstrov za palačinke. Tej druščini pripadam tudi sam in verjetno ste zanjo že kdaj slišali na družabnem omrežju Facebook, kjer imamo že prek 2.000 prijateljev. Ali pa kje drugje, saj pridemo na različne športne in druge dogodke, ter celo na povabilo. Več pa si lahko preberete na naši spletni strani.

Stran je trenutno še v fazi razvijanja, razvija se še stran Kdo smo, drugače pa bo stran kmalu popolna .

Naš profil na Facebook-u si lahko ogledate tukaj: http://www.facebook.com/mojstrizapalacin.....


Še naslov spletne strani: http://www.mojstrizapalacinke.tk.


Comment!spremenil: Dixo (12.7.2010 ob 15.21.31)
 
 
 
26.5.2010, 13:54
Haha, v redu.
 
 
 
7.6.2010, 20:40
Super je super, samo imam eno primobico:
Šel sem na galerija in potem kliknil na knjiga gostov, potem pa se je ta stran naenkrat preimenovala v dogodki. Ko kliknem Domov pa še vedno "Knjiga gostov"...
 
 
 
7.6.2010, 21:45
Ko sem urejal stran sem dogodki.html preimenoval v knjiga_gostov.php, katera sedaj še ni dosegljiva, pa sem verjetno pozabil preimenovati povezavo. Drugače bom pa popravil, hvala.
 
 
 
8.6.2010, 23:27
Zelo lepa in pregledna stran.
 
 
 
28.5.2023, 18:28
great
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!