Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Digitalna Ura na namizju

 
 
27.6.2010, 0:00

Popestrite si svoje namizje in si namestite digitalno uro, ki jo lahko nato po želji prilagajate, spreminjate in še kaj.


Povezava do vsebine
 
 
 
27.6.2010, 22:14
Samo eno vprašanje; pri tej vista uri- kaj dela tista atomic clock?
 
 
 
28.6.2010, 1:11
Jaz sem že kar nekaj časa nazaj uporabljal ClockX program potem pa sem ugotovil, da ubistvu nikol ne pogledam niti na to uro. Lekcija je v redu za tiste, ki sem jim ta ura na namizju zdi potrebna. 3/5

spremenil: Laggy (28.6.2010 ob 01.11.45)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!