Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Rezanje pravokotnika

 
 
30.6.2010, 19:08
Pozdravljeni!

Narišem nek pravokotnik z rounded rectangle tool potem pa mu dodam neke style (b. options) nato pa želim ta pravokotnik zmanjšat se prav odrezat in ga ne morem rezat, ker je shape al neki ? Pol pa ga morm rasterizat in ga samo, ko ga zdej režem, ko je rasterized mi pa vedno, ko odrežem stroke postav na odrezan mest?

Lahko kdo pomaga, če ne razumate povejte dodam sliki.

Hvala
lp


spremenil: DeNiro (30.6.2010 ob 20.10.34)
 
 
 
1.7.2010, 19:18
Daj prosim prilepi še kakšno sliko, da bo bolj jasno, kaj želiš doseči.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!