Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Pomanševanje slike v CS4 ne deluje

 
 
5.7.2010, 14:27
Dan!

Imam problem... Jaz imam Adobe Photoshop CS4.In hočem delati kolaže/manipe/bannerje[vsak reče drugače] pač prilepim eno sliko na nov dokument.In sem probala sliko pomanjšati pa ne gre.Mogoče veste za kaj? Ozančim sliko, grem v kot slike[kot sem šla pri cs2 in cs3], in hočem pač pomanjšati pa ne gre.A je mogoče pri cs4 kaj drugače? Tisto,da lahko tudi obrneš sliko itd.

Hvala za odgovor.


spremenil: NikMan (19.7.2010 ob 23.46.12)
 
 
 
5.7.2010, 16:32
Že ugotovila.Hvala vseeno.
 
 
 
19.7.2010, 23:47
Ali si mislila to, da ti opcija ni delovala, ker je bila sive barve oziroma označena kot neaktivna?

Ti je pomgala mogoče opcija "Rasterize" ?
 
 
 
14.3.2011, 13:10
Ne, moja napaka je bila. Ker sem vedno dala gumb Place, in bi morala pritisniti samo gumb ctrl +t.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!